Misschien was het je al ter ore gekomen: op 4 september 2020 bestond de Radboudgroep 75 jaar. Helaas moesten we vorig jaar de reünie uitstellen. We hebben er lang op gegokt dat een reünie op 5 september wel zou moetn lukken. Misschien kan dat Coronatechnisch wel, maar Corona beïnvloedt ook de organisatie. En we willen geen halve reünie en moeten dus uitstellen tot het voorjaar. Als er een datum is, zullen we die hier communiceren.

Reünie

Wil je op de hoogte gehouden worden van deze reünie? We zijn alvast de nodige e-mailadressen aan het verzamelen.

* verplicht veld

Je kunt je op elk moment van deze nieuwsbrief uitschrijven door op de link onderaan de e-mail te klikken.

Wij gebruiken mailchimp als oplossing om veel mail te versturen. Daar wordt je e-mailadres zolang ook opgeslagen. Hier kun je meer vinden over het privacy beleid van mailchimp.

Mocht je nog foto's uit jouw scoutingtijd vinden dan ontvangen we graag een scan of een foto van de foto. Dat mag op hetzelfde e-mailadres: 75@scouting-radboud.nl